Глодоська сільська рада
Кіровоградська область, Новоукраїнський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Все про секрети касових операцій з Державною службою зайнятості: опануйте актуальний фах!

Дата: 02.09.2024 15:08
Кількість переглядів: 15

Фото без опису

Важко уявити хоча б одне підприємство сфери послуг або торгівлі без такого працівника, як касир. Сьогодні це кваліфікований працівник, що безпосередньо виконує касові операції та здійснює роботу по ефективному обслуговуванню покупців у сферах роздрібної та оптової торгівлі в неспеціалізованих та спеціалізованих магазинах. Досвідчені фахівці, працюючи над підвищенням свого професійного і технічного рівня, можуть завжди розраховувати на достойні пропозиції, кар’єрний ріст і розвиток.

Якщо у вас є бажання опанувати одну з провідних професій торговельної галузі, для вас є чудова пропозиція – навчання за сприяння Державної служби зайнятості. Пропонуємо вам освоїти професію «Касир торговельного залу (ІІІ категорія)» на базі Рівненського центру професійно-технічної освіти.

Навчання стартує – 10 вересня 2024 року. Тривалість – 5,3 місяці.

Опанувавши цех фах, ви з легкістю знайдете роботу з гідними умовами. Наші досвідчені майстри виробничого навчання та викладачі розкриють вам секрети касових операцій, навчать визначати платоспроможність державних грошових знаків та платіжних карток, поділяться своїми знаннями, навичками та досвідом в процесі вибору реєстратора розрахункових операцій, його реєстрації та експлуатації, ведення касової документації та складання звітів, а також навчать тонкощам в розрахунках з покупцями в готівковій та безготівковій формах.

Тож якщо ви перебуваєте у пошуках стабільної роботи – пропозиція саме для вас! Не сумнівайтесь, професія касира буде актуальною на довгі часи, адже сфера торгівлі є однією з провідних сфер сьогодення!

Нагадуємо, що для безробітних громадян, які зареєстровані у Державній службі зайнятості, професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

Не втрачайте часу, зверніться до фахівців філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування.

 

Контакти тут: http://surl.li/pacfp

Або пишіть нам у Telegram-канал: t.me/dcz_kir

Онлайн-графік формування навчальних груп можна переглянути за

Посиланням: https://is.gd/A1GYNF


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь