Глодоська сільська рада
Кіровоградська область, Новоукраїнський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення на вакансію ЦНАП

Дата: 20.06.2023 13:43
Кількість переглядів: 109

Відповідно до Закону України "Про внесення змін до деяких законів України щодо функціонування державної служби та місцевого самоврядування у період дії воєнного стану", яким внесено зміни до Закону України "Про правовий режим воєнного стану" оголошено підбір на зайняття вакантних посад у період дії воєнного стану.

 

 1. Начальник відділу-адміністратор "Центр надання адміністративних послуг" виконавчого комітету Глодоської сільської ради.

Кваліфікаційні вимоги: вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста; вільне володіння державною мовою; володіння комп’ютерною технікою та базовими програмами на рівні впевненого користувача.

Стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше 2 років.

 

2. Адміністратор відділу "Центр надання адміністративних послуг" виконавчого комітету Глодоської сільської ради.

Кваліфікаційні вимоги: вища освіта не нижче ступеня бакалавра; вільне володіння державною мовою; володіння комп’ютерною технікою та базовими програмами на рівні впевненого користувача. 

Стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи на посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше 1 року.

 

Особи, які претендують на зайняття зазначених посад в органі місцевого самоврядування мають надати: заяву, заповнену особову картку встановленого зразка та документи, що підтверджують наявність у таких осіб громадянства України, освіти та досвіду роботи згідно з вимогами законодавства, встановленими щодо відповідних посад.

 

Інформація приймається до 16 год. 00 хв. 20 серпня 2023 року у приміщенні виконавчого комітету Глодоської сільської ради.

Додаткову інформацію з питань проведення підбору можна отримати за телефонами: +380982890257, +380982886923.

Про дату і час проведення співбесіди претенденти будуть повідомлені додатково.  

Місце проведення співбесіди: Кіровоградська область, Новоукраїнський район, с.Глодоси,                    вул. Центральна, 41.

 

Примітка.

У період дії воєнного стану особи призначаються на посади державної служби, посади в органах місцевого самоврядування, посади керівників суб’єктів господарювання державного сектору економіки, комунальних підприємств, установ, організацій керівником державної служби або суб’єктом призначення, сільським, селищним, міським головою, головою районної, районної у місті, обласної ради, начальником відповідної військової адміністрації без конкурсного відбору, обов’язковість якого передбачена законом, на підставі поданої заяви, заповненої особової картки встановленого зразка та документів, що підтверджують наявність у таких осіб громадянства України, освіти та досвіду роботи згідно з вимогами законодавства, встановленими щодо відповідних посад.

Після припинення чи скасування воєнного стану, але не пізніше шести місяців з дня його припинення чи скасування, на посади державної служби, посади в органах місцевого самоврядування, посади керівників суб’єктів господарювання державного сектору економіки, посади керівників комунальних підприємств, установ, організацій, на які особи призначені відповідно до абзацу першого частини п’ятої цієї статті, оголошується конкурс. Граничний строк перебування особи на посаді, на яку її призначено відповідно до абзацу першого частини п’ятої цієї статті, становить 12 місяців з дня припинення чи скасування воєнного стану.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь