Глодоська сільська рада
Кіровоградська область, Новоукраїнський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Забезпечення гуманітарною допомогою!!!!

Дата: 02.05.2022 09:18
Кількість переглядів: 2033

Глодоська сільська  рада з перших днів вторгнення в Україну в питанні гуманітарної допомоги забезпечила активну позицію у двох напрямках – пошуку і залученню допомоги та її подальше направлення як у «гарячі точки» нашої країни, так і на підтримку внутрішньо переміщених осіб, які прибули до нашої  громади.

На початковому етапі, допоки розпочались державні виплати переселенцям, Глодоська сільська  рада здійснювала  забезпечення вимушених переселенців, які прибували у нашу громаду, продуктами харчування, в тому числі дитячого, засобами особистої гігієни, одягом, постільною білизною, іншими речами першої необхідності.  На початку така допомога (картопля, різні крупи, консерви, одяг, засоби особистої гігієни тощо) формувалась виключно з ініціативи  жителів нашої громади.

З перших днів, після вторгнення росії в Україну, безпосередньо на території Глодоської громади організовано пункт видачі допомоги особам, які її потребували.   Пункт видачі гуманітарної допомоги знаходиться за адресою - вул. Масенка, 5 с. Глодоси. 

За ці неповних два місяці (а здається, пройшла ціла вічність), на нашій території побувало більше 200 громадян, які були вимушені покинути свої домівки.

Наразі,  нашими партнерами є: Благодійна організація   «Серця матерів», ГО «Центральноукраїнська  волонтерська організація, Кіровоградський обласний Благодійний  Фонд  «Пересвіт», Благодійний  фонд допомоги учасникам бойових дій, інвалідам та членам сімей загиблих військовослужбовців, рятувальників та поліцейських «Планета», Християнська Церква «Православлення», БО «Благодійний фонд ADRA UKRAINE».  Ми отримали поповнення  до нашого «Банку безкоштовних речей» - в наявності є  іграшки, одяг, як дитячий так і для дорослих. Також, є продукти харчування – крупи, цукор, консерви, дитяче харчування. Є засоби гігієни – памперси, вологі серветки, туалетний папір, зубні щітки, пасти, гель для душу, засоби для жіночої гігієни.

     На сьогоднішній день допомогу отримали 35 сімей, 97 осіб  (44 дитини та 53 дорослих). Хто ще не отримав допомогу, з числа внутрішньо переміщених, запрошуємо Вас до Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Глодоської сільської ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь