Глодоська сільська рада
Кіровоградська область, Новоукраїнський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про громадські слухання

Дата: 06.10.2023 14:54
Кількість переглядів: 50

Згідно рішення Глодоської сільської ради від «11» липня 2023 року  №1167 «Про надання дозволу на розроблення детального плану території с.Новомиколаївка» у відповідності до ст.21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», ЗУ «Про страте­гічну екологічну оцінку», Постанови Кабіне­ту Міністрів України №555 від 25.05.2011р. «Про затвердження порядку проведення громадських слухань, щодо врахування гро­мадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцево­му рівні», проводяться громадські слухання містобудівної документації «Детальний план території» та звіту стратегічно-екологічної оцінки (СЕО) з 29.09.2023р. по 12.10.2023р. Замовник детального плану - Глодоська сільська рада, розробник - ФОП Пенязь Т.О., платник - ТОВ «ЛАН».

З матеріалами містобудівної документа­ції та звітом СЕО Ви можете ознайомитись у відділі економічного розвитку, інвестиції, земельних відносин та комунальної власності Глодоської сільської ради за адресою: Новоукраїнський р-н, с. Глодоси, вул. Центральна, буд. 41, м.т. 097-775-16-44.

Довідка: Пропозиції громадськості ма­ють бути обґрунтовані в межах відповідних законодавчих та нормативно-правових ак­тів, державних будівельних норм, стандартів і правил та надаватися громадянами у пись­мовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом у строки, визначені для проведення процедури громадських слухань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь