Глодоська сільська рада
Кіровоградська область, Новоукраїнський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про громадські слухання

Дата: 06.10.2023 14:54
Кількість переглядів: 115

Згідно рішення Глодоської сільської ради від «11» липня 2023 року  №1167 «Про надання дозволу на розроблення детального плану території с.Новомиколаївка» у відповідності до ст.21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», ЗУ «Про страте­гічну екологічну оцінку», Постанови Кабіне­ту Міністрів України №555 від 25.05.2011р. «Про затвердження порядку проведення громадських слухань, щодо врахування гро­мадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцево­му рівні», проводяться громадські слухання містобудівної документації «Детальний план території» та звіту стратегічно-екологічної оцінки (СЕО) з 29.09.2023р. по 12.10.2023р. Замовник детального плану - Глодоська сільська рада, розробник - ФОП Пенязь Т.О., платник - ТОВ «ЛАН».

З матеріалами містобудівної документа­ції та звітом СЕО Ви можете ознайомитись у відділі економічного розвитку, інвестиції, земельних відносин та комунальної власності Глодоської сільської ради за адресою: Новоукраїнський р-н, с. Глодоси, вул. Центральна, буд. 41, м.т. 097-775-16-44.

Довідка: Пропозиції громадськості ма­ють бути обґрунтовані в межах відповідних законодавчих та нормативно-правових ак­тів, державних будівельних норм, стандартів і правил та надаватися громадянами у пись­мовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом у строки, визначені для проведення процедури громадських слухань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь