Глодоська сільська рада
Кіровоградська область, Новоукраїнський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Як проводиться співбесіда з отримувачем мікрогранту?

Дата: 15.08.2022 16:09
Кількість переглядів: 167

Нагадаємо,  що з  1 липня стартувала державна програма Єробота, яка складається з 6 проєктів. Один із них - отримання мікрогрантів українцями, які мають на меті створити бізнес або розвивати вже налагоджену власну справу.

Одним із елементів процедури отримання мікрогранту є співбесіда учасників програми надання мікрогрантів з працівниками обласного центру зайнятості. Її проведення передбачено пунктами 17 та 19 Порядку надання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.06.2022 № 738.

Оцінювання бізнес-плану проводиться за критеріями, визначеними у додатку 5 Порядку проведення оцінювання заяв, критерії оцінювання та необхідну кількість балів (оцінку) для прийняття Державним центром зайнятості рішень про надання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу, затвердженого наказом Міністерства економіки України від 06.07.2022 № 1969, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 08.07.2022 за № 751/38087.

Слід зазначити, що попередньо оцінювання проводиться АТ «Ощадбанк».

Критеріями оцінки є мотивація та реалізація проєкту, попередній досвід роботи, що може бути релевантним у реалізації бізнес-плану, а також чітке розуміння бізнес-плану, маркетингового та операційного планів.

Для проведення співбесіди обласним центром зайнятості утворена спеціальна комісія. Співбесіди проводяться в онлайн форматі засобами Інтернет-зв’язку.

Примітка. За результатами оцінювання бізнес-плану банком та з урахуванням співбесіди Державним центром зайнятості приймаються рішення про надання (відмову) мікрогранту. Вже опрацьовано перший блок заяв – Державним центром зайнятості прийняті відповідні рішення.

Ознайомитися з інформацією про такі рішення можна у матеріалі на сторінці Державного центру зайнятості у соціальній мережі Facebook  тут https://cutt.ly/1ZWIke7

Наразі проводяться співбесіди щодо другого циклу подання заяв.

Якщо у вас виникають питання, пов'язані зі сферою зайнятості, звертайтеся до найближчого центру зайнятості чи філії за місцем вашого перебування або за телефонами, що розміщені тут https://cutt.ly/oJ8G2q9

Крім того, пропонуємо доєднатися до чат-боту Державної служби зайнятості у Telegram https://t.me/DCZWorkNowBbot

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь