Глодоська сільська рада
Кіровоградська область, Новоукраїнський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шановні громадяни!!!

Дата: 31.03.2022 09:41
Кількість переглядів: 2655

24 лютого для багатьох людей не було доброго ранку, бо Україну почали атакували війська росії. Безліч українців та українок були змушені покидати свій дім, роботу, сім’ю та йти назустріч новим реаліям задля майбутнього і перемоги України. У такий кризовий час незалежно від того, де ми є і що робимо, нам усім потрібна допомога.

 

Комунальна установа «Центр надання соціальних послуг» Глодоської сільської ради звертається в першу чергу до громадян, які, у зв’язку із вторгненням країни – агресора,   були вимушені покинути свої рідні домівки та поселитись на території нашої громади.

З багатьма ми вже зустрічались під час наших відвідувань. Ми, з колегами надали Вам певну інформацію, в тому числі і про послуги психолога.  Тож, повідомляю, що у нашому Центрі можна отримати відповідні соціальні послуги, в тому числі, допомогу психолога, консультації юриста (за запитом), допомогу у повноцінній адаптації переміщеним особам. Психологічні проблеми таких  сімей  мають комплексний характер. Ядром цих проблем є важкий травматичний досвід, переживання якого ускладнюється необхідністю адаптуватися у новому середовищі.

У наших планах є організація груп взаємопідтримки та взаємодопомоги, змістовні заняття з дітьми.   Разом з цим, у нас діє «Банк безкоштовних речей», де можна отримати одяг.

Комунальна установа «Центр надання соціальних послуг» Глодоської сільської ради чекає   Вас щодня з 9.00 до 15.00 за адресою -  вул. Масенка,5 с. Глодоси Новоукраїнського району Кіровоградської області, або попередньо домовившись за телефоном – 0982030805 Наталія.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь